arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

New Yelper Event: Story Night

Storyblogi

The Old Market Hall in Helsinki includes a real pearl inside – a restaurant called Story. Yelp Helsinki had the joy to hold a private event there on Thursday 28th of May, bringing fifteen Yelpers together for networking and sharing their own stories. The restaurant's co-owner Anders Westerholm told us about the history and the concept of the gorgeous venue, while offering us delicious skagens and salmon-potato-sandwiches paired with charming wines. As sweet treats we enjoyed Story coffee with almond-white chocolate-berrycake and some pastries, from Patisserie Teemu & Markus. The view by the sea is incredible and sun kept shining through the entire summery night – we could've easily stayed there for hours and hours longer!

Thank you for a wonderful time Story, Viinitie and Patisserie Teemu & Markus

See the pics from Facebook and Flickr. The reviews from the event will be written here and Story – of course – can be found from Yelp.

 ———————————————————————————–

Vanha Kauppahalli Etelärannassa pitää sisällään todellisen aarteen: ravintola Storyn! Torstai 28. toukokuuta oli tilaisuutemme tutustua tähän mainioon ravintolaan viidentoista hengen porukalla, joka piti sisällään niin vanhoja kuin uusiakin Yelppereitä. Networking-illan teemana oli tarinoiden jakaminen ja niitä kuultiin! Storyn puolesta mukana menossa oli Anders Westerholm, joka kertoi meille ravintolansa historiasta ja konseptista. Talon herkulliset lohileivät ja skagenit veivät nälän ja makuelämyksemme kruunasivat ihanat viinit. Jälkiruokakahvien kanssa nautittiin Patisserie Teemu & Markuksen valmistamaa manteli-valkosuklaa-marjakakkua ja leivoksia. Miljöö meren äärellä on tietenkin mitä viehättävin ja aurinko paistoi läpi koko kesäisen illan, jota olisi mielellään jatkanut pidempäänkin! 

Kiitos Story, Viinitie ja Patisserie Teemu & Markus huikeasta illasta! 

Kuvia illanvietostamme on nähtävissä sekä Facebookissa että Flickrissä. Arvostelut tapahtumasta voit lukea täältä; ravintola Story puolestaan löytyy Yelpistä omalta sivultaan.  

Valmiina kesään,

Hanna B.

Community Manager

Yelp Helsinki