arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Skybar Pop-Up Bar Elite Event CM Maud’s Birthday Party

 

_DSC8178
On Monday it was Maud's Birthday Party and the June Elite Event at the Skybar Pop-Up Bar & Restaurant in Antwerp. This Skybar is open untill the end of the summer and is situated on the 12th floor of the Lindner Hotel. We drank beer, wine and gin-tonics and could taste delightful snacks on the beautiful terrace. Dj's Chubbee Bee and Hermanos Inglesos were spinnnig the weels and the night was filled with love and friendship as Maud had a very emotional speech.You can read the reviews of this Skybar Birthday event here and look at the breathtaking pictures on the Flickr page.Thanx for coming and please visit the Skybar this summer for some more lovely summer nights.

Op maandag was het Maud's verjaardagsfeest en het Juni Elite event in de Skybar Pop-Up Bar & Restaurant in Antwerpen. Deze Skybar blijft open tot het einde van de zomer en is gelegen op het 12de verdiep van het Lindner Hotel. De community dronk bier, wijn en gin-tonics en kregen een hele hoop fingerfood op het waanzinnig mooi terras. Dj's die avond waren Chubbee Bee en Hermanos Inglesos en zij zorgden voor een volle dansvloer. Deze avond was gevuld met liefde en vriendschap toen Maud haar emotionele speech voorlas. Je kan hier de lovende reviews van dit event lezen en hier de foto's bekijken op de Flickr pagina. Bedankt voor jullie komst en ga zeker een kijkje nemen in de Skybar deze zomer voor een zwoele zomerse avond.

Met dank aan : Casillero Del DiabloVedettSkybar Food & DrinksSabine Peeters Make-UpGarderobe NationaleD-Drinks