arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Happy Biology Surprise bij BODY WORLDS!

Yelp Body Worlds 2014  70 copy.jpg

 On Thursday night, over 80 Elites and special guests enjoyed a special tour through the world famous exhibition at BODY WORLDS! Gunther von Hagens’ BODY WORLDS: The Happiness Project tells the amazing story of our bodies and the influence that the emotional phenomenon of ‘happiness’ has on our health. With this in mind, our happy feast downstairs was in full effect with yummy cookies, cakes, healthy juices, beautiful bodypainting and enjoy a relaxing massage! Read all the reviews here and see all the fabulous photos on the Flickr page.

Een verrassende donderdagavond bij BODY WORLDS! De wereldberoemde expositie heeft in Amsterdam een vaste locatie waar Gunther von Hagens’ BODY WORLDS: The Happiness Project het verbazingwekkende verhaal vertelt van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Daarom stond ons speciale feest in het teken van 'geluk & gezondheid' met overheerlijke sapjes, hemelse koekjes en taartjes, een masseuse waar je genoot van een fijne massage en bodypaintster Yvonne die geweldige afbeeldingen op onze lichamen schilderde. Lees de reviews en bekijk de prachige foto's!

Met dank aan onze sponsoren

BODY WORLDS • Jeroen Stoop Melly's Cookie BarLa Fruteria Yvonne ZonnenbergSandra Derijcke