arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Brasserie Classique Le Roi Sunday Brunch Antwerp

_DSC4656

Grand Cafe Leroy has changed his name in to Brasserie Classique Le Roi, a restaurant where you can eat every day in a very nice atmosphere in- and outside. On Sunday the owners treated us with an amazing huge brunch while Jasmine Tomballe was singing some nice jazzy and soulful tunes. You can read the reviews of this big Brunch event here and look at the great pictures on our Flickr page.Thanx for coming and remember that Brasserie Classique Le Roi will be the newest place to be for lunch, brunch and dinners in -and outside.

Grand Café Leroy is niet meer en heet nu Brasserie Classique Le Roi, een restaurant waar je dagelijks terecht kan voor lekker eten en een  leuke sfeer met een supergroot terras. Op zondag werden we getrakteerd op een gigantische brunch, die werd opgewarmd door Jasmine Tomballe die voor deze brunch de muziek verzorgde! Je kan hier de lovende reviews van dit event lezen en de foto's bekijken op de welgekende Flickr Pagina. Bedankt voor jullie komst en onthou dat het vernieuwde Brasserie Classique Le Roi de nieuwe place to be wordt voor overheerlijke lunches, brunches en dinners binnen en buiten!

Met dank aan : Brasserie Classique Le Roi