arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Like A Tourist In Gamla Stan, Stockholm

Tourist

On Wednesday July 23rd Yelp Stockholm's Elite squad got together to learn more about the history of Old town, like real tourists! It was a sunny evening and the Yelp shades and hats were perfect to wear. It was excitement in the air as our passionate guide Jonas told us about Stockholm's blood bath, beheading of the wealthy people back in the days and showed us hidden gems. Yelp corn and Mojitea got us hungry so when we arrived at Mr. French the drink Summer Side was exactly what we needed. Yelpers got treated to a real feast with three kinds of meat, rosé and red wine and it turned out to be a perfect evening filled with laughter, new friends and the sun setting over the water. There was a photo competition with the theme "A typical Tourist" and all Yelpers recieved a "Survival Kit" which came in handy.

Read the reviews and check out the photos and especielly these photos – this was surely a great night!

Onsdagen den 23e juli träffades Yelp Stockholms eliter för att lära sig mer om Gamla stans historia, precis som riktiga turister! Det var en solig kväll så solglasögon och solhattar från Yelp var ett välkommet tillskott. Det var spänning i luften när vår passionerade guide Jonas berättade om Stockholms blodbad, halshuggningen av framstående personer för länge sedan och visade oss gömda pärlor. Yelp-corn och Mojitea gjorde oss hungriga så när vi gled in på Mr. French var välkomstdrinken Summer Side exakt det vi behövde. Eliterna blev bortskämda med en festmåltid med tre sorters kött, härliga tillbehör och rosé och rött vin från Bonnet. Det visade sig bli en perfekt kväll med skratt, nya vänner och solen som gick ner över vattnet. Med fototävlingen på temat "A Typical Tourist" kom yelparnas "Survival Kit" väl till pass.

Läs recensionerna och kolla in bilderna, speciellt de här bilderna – det var verkligen en härlig kväll i sommar-Stockholm!

 

See You On Yelp//Agnes L Yelp Stockholm Community Manager

 

Stort tack till våra sponsorer!

Gajderna Mr. French Bibendum