arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Josephine’s Summer Pop-Up Elite Bar Restaurant and Games

DSC_3238

On Thursday we went with our Elite community to the new bar & restaurant Josephine’s Summer , an urban summer bar in the middle of an industrial site (beer brewery) where nature meets the glorious 30ies. Josephine’s Summer Bar provided our community with multiple appetizers and a variety of beers and sodas. Besides food and drinks,  games where organized, call it the Yelp Olympics. They played a little game called Cornhole and Cubbing (how it works? Google is your friend!). You can read the great reviews of this event here and look at the amazing pictures on the Flickr page.It was an unforgettable, fabulous evening!

Donderdag mochten we weer op stap met de community naar de nieuwe bar en restaurant Josephine’s Summer Bar & restaurant, een urban zomerbar in het centrum van een industriële omgeving (brouwerij De Koninck) waar de natuur kennismaakt met de jaren ’30. Josephine’s zorgde voor verschillende hapjes en drankjes. Iedereen kon ook genieten van een aantal spelletjes zoals Cubbing en Cornhole, noem het de Yelp Olympics. Hoe deze spelletjes werken? Google is your friend! De reviews van dit top-event kan je hier lezen en de foto’s staan op deze Flickr pagina. Het was een geweldige avond!

Met dank aan : Josephine's SummerVedettBrouwerij De Koninck