arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

‘t Stad Slaapt in Antwerpen

 

DSC_3942

Last Wednesday, a big group of Yelp Elites slept in real beds, in the most beautiful bookstore of Antwerp, 't Stad Leest. Before they went to sleep, they could enjoy some goodnight stories told by two very famous Belgian actors Ben Segers and Pieter Embrechts. The Yelpers ate sandwiches and cupcakes, drank beer and wine and also received a book from the Antwerp author Ivo Victoria to read in their bed before going to sleep.

In the morning they had breakfast together in the store and could already read the two newspapers they were mentionned in. You can read the great reviews of this event here and look at the amazing pictures on the Flickr page.

Op woensdag, sliep een grote groep van Elite Yelpers in echte bedden in  't Stad Leest, de mooiste boekenwinkel van de stad. Voor ze gingen slapen kregen ze nog voorleessessies van Ben Segers en Pieter Embrechts. De Yelpers kregen broodjes en Yelp cupcakes, de nodige drankjes en  een boek van Ivo Victoria op hun bed.  's Morgens kregen ze ontbijt met koffiekoeken en twee kranten waar ze al in stonden vermeld. De geweldige reviews van dit event kan je hier lezen en bekijk alle foto's op de Flickr pagina.

Thanx to our sponsors Vedett Casillero Del DiabloCandyvilleD-Drinks