arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Klatning hos Blocs & Walls

1175218_657865207612676_1427751879_o

This weekend Yelpers from Copenhagen were invited to try out climbing at Blocs & Walls. The facilities are new and top modern at Blocs & Walls, even though it is build in an old shipyard. The atmosphere was buzzing with excitement, a few people were a bit – well maybe a lot, afraid of hights. And what better way to cure this than climb up a 14 meter tall wall? Thanks to the cool and talented instructors – you made everyone feel more relaxed and confident. It is an amazing experience, read more in the reviews here and see the great photo's on the Flickr page here

I lørdags var de københavnske Yelpere inviteret ud og klatre hos Blocs & Walls. Det er et topmoderne og nyopført klatrecenter i de gamle B&W bygninger på Refshaleøen. Stemningen var kanon og selvom der var et par stykker (eller flere….) som var en anelse nervøse, så kom alle op af den 14 meter høje væg. Godt hjulpet på vej af de seje instruktører, tak for hjælpen! Det er en super fed oplevelse, læs mere i anmeldelserne her og se de flotte billeder her