arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

House of Running’s Photo Hunt

6.jpg

Sunday afternoon + House of Running + sunlight + Fox Hunt = a hilarious Yelp event! We paired up in teams of 4, we all received a sheet with (entertaining) assignments and then it was ON! All seven teams ran / cycled / walked through the city, completing their tasks. You could win by the amount of points you collected and not by your team's finish time – so the more cunning & creative you were, the more points you could collect! Congratulations to Team Runners for taking the #1 spot, a special congratulations to newbie Claudette H for winning new running shoes provided by De Hardloopwinkel and team Silke B for winning the special Yelp brunch at Omelegg! Read the reviews and check out the photos of our Fox Hunt Adventure! 

Wat te doen op een mooie zondagmiddag in Amsterdam? House of Running en Yelp hebben het antwoord: een hilarische vossenjacht door de stad! We verzamelden bij de Hardloopwinkel en vandaaruit werden we opgedeeld in teams van 4 – ieder team kreeg een papier met de (vermakelijke) opdrachten en GAAN! Door het Vondelpark richting de eindlocatie Nel al rennend, lopend of lekker op de de fiets. Je kon winnen aan de hand van het aantal punten dat je scoorde met de opdrachten en níet je eindtijd. Hoe creatiever en gehaaider je was, hoe groter de kans op de winst… De ene opdracht was excentrieker dan de ander wat vooral resulteerde in bijzondere foto's en lees de reviews! De overwinning ging naar Team Hardloop (well done jullie sportievelingen!), Yelp newbie Claudette H won een paar nieuwe hardloopschoenen (gefeliciteerd!) en de speciale Yelp Brunch is gewonnen door Team Silke B, die lekker gaan ontbijten bij Omelegg

Special thanks goes out to our sponsors!

House of RunningDe HardloopwinkelNelOmelegg