arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Early Birds Ontbijttour Op De Rotterdamse West-Kruiskade

_DSC0170 kopie

On Saturday, we got to experience three completely different breakfasts on one of the most multi-cultural streets of Rotterdam, the West-Kruiskade. From Greek yoghurt with tropical fruits and fresh orange juice at Madera House, to hearthy Thai rice soup (tjok) at Soi3 and sweet Moroccan pancakes (msemmen) with honey and mint tea at Ryad. By lunch time we all agreed that breakfast is indeed the most important, and yummie, meal of the day! You can check out the pictures by Khalid Amakran here and read the reviews here

Afgelopen zaterdag kregen we tijdens een speciale ontbijttour drie compleet verschillende ontbijtjes te proeven. Niet gek ook, want op de meest multi-culturele straat van Rotterdam, de West-Kruiskade, valt van alles te eten én te ontbijten. Bij Madera House startten we met Griekse yoghurt, tropisch fruit en vers geperste jus. Daarna gingen we door naar Soi3 voor tjok, een Thaise rijstsoep en we eindigden bij Ryad met Marokkaanse pannenkoekjes (msemmen) honing en verse muntthee. Tegen lunchtijd gingen we verzadigd weg en begreep iedereen waarom het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is! De foto's van het event gemaakt door Khalid Amakran kun je hier bekijken en de reviews kun je hier lezen. 

 

Thanks to our sponsors