arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Bubbles & Pastries When Meeting the CM in Helsinki

Blog3
Yelp invited people to the stylish wine bar Vin Vin to have a toast for spring among other things. The weather turned its back on us as it started to snow during the day, but that didn’t stop the cheerful crowd of Yelpers old & new from having a good time. You can read the reviews of the event here. For more pictures click here.

In the beginning we had a glass of excellent cava together with some cheese and cold cuts from Vin Vin’s selection. During the event we were also treated to some beautiful pastries by the famous Patisserie Teemu & Markus. The talented duo had made lemon cheesecake, carrot cake with white chocolate & caramel topping and chocolate & caramel truffles for us to taste. In one word – delicious! We also had the privilege to be among the first people to hear gorgeous singer Mia Renwall perform new tracks from her upcoming release.

The good vibe made people stay at the cosy wine bar way past the official ending time. All-in-all it was a great night! Special thanks to Vin Vin, Patisserie Teemu & Markus, singer-songwriter Mia Renwall and to our photographer Pauliina Moisander.

You can also follow Yelp Helsinki on Instagram and Facebook.

Räntäsateen piiskaama kaupunki sai ansaitsemaansa piristystä kun Yelp Helsinki kokoontui tyylikkääseen Vin Vin –viinibaariin viettämään tavallista parempaa tiistai-iltaa. Cava poreili laseissa nostattaen täyden baarin tunnelmaa entisestään. Illan aikana kilisteltiin laseja myös Helsingin uudelle yhteisöpäällikölle. Vin Vinin valikoimista löytyvien juustojen ja leikkeleiden lisäksi nautimme taidokkaan Patisserie Teemu & Markuksen loihtimia makeita herkkuja. Pöydistä löytyi sitruunajuustokakkua sitruunahyytelöllä, porkkanakakkua valkosuklaakinuskilla ja maitosuklaa-karamellitryffeleitä. On täysin mahdotonta lähteä arvioimaan mikä niistä oli paras, sillä kaikki olivat uskomattoman hyviä! Ja kauniita! Tapahtuma huipentui taidokkaan laulaja Mia Renwallin esitykseen, minkä aikana kuulimme uusia kappaleita hänen tulevalta julkaisultaan.

Välitön ja rento tunnelma sai ihmiset viihtymään paikan päällä vielä pitkään varsinaisen tapahtuman jälkeenkin. Erityiskiitos onnistuneesta illasta Vin Vinille, Patisserie Teemu & Markukselle, Mia Renwallille, sekä valokuvaaja Pauliina Moisanderille.

Voit lukea vieraiden arvosteluja tapahtumasta täällä. Lisää kuvia löydät täältä ja Facebookin puolelta täältä. Yelp Helsinkiä voit seurata myös Instagramissa.

Seuraavaa näkemistä odotellessa.