arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

En aften hos Generator Copenhagen

O (16)

Last night, the Danish Yelp Elite squart and their friends were invited for a night full of fun, good times and entertainment at The Generator Copenhagen hostel. Michelle, Martin and Michael were the perfect hosts and gave us a tour around the hostel, served amazing food, arranged for the cool bartenders to show off tricks and at the end of the evening set up a beer pong table. We loved it and has such a blast! Read all the reviews on Yelp here and see the photos on the Flickr page. 

I går var den danske Yelp Elite gruppe og venner invitert til en aften fyldt med sjov, optur og underholdning hos Generator Copenhagen Hostel. Michelle, Martin og Michael var aftenens tre fantastiske værter – de gjorde det så godt. Vi fk en rundvisning, smagsprøver af maden som bliver serveret, drinks og et lille show af bartenderne. Til slut spillede vi beer pong – det var så skægt! Læs alle anmeldelserne her og se billederne her

Connect with us:

FacebookTwitterInstagram