arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Elite Treasure Hunt bij Dvars

2.jpg

Dvars is listed in the Top 50 Best Bars of Europe and even in the Top 60 Best Bars worldwide! The venue and bar owner Andrew have won several awards but there is more to this bar than cocktails alone… Our Amsterdam Elites were sent on an exciting Treasure Hunt to unravel the secrets of Dvars! Did you know that they serve an excellent lunch and Sunday Brunch? That they have live music on lazy Sunday afternoons and that they make their own, stunning iced teas and punch? And there is even more! Would you also like to discover the hidden gems of Dvars? Then quickly read the reviews and have a look at the beautiful photos, made by the talented Dennis Veldman!

Dvars staat hoog op de wereldranglijsten! Ze staan o.a. in top 50 "Beste Barren van Europa", ze staan zelfs in de top 60 "Beste Barren van de wereld" én ze zijn ook nog eens genomineerd voor Venuez' Style & Hospitality Awards!

Maar wist je dat Dvars méér te bieden heeft? Bijvoorbeeld dat ze op zaterdag ook een geweldige lunch hebben? Op zondag een heerlijke Sunday Brunch en live muziek? Dat ze hun eigen ijsthee maken? Onze Amsterdam Elites ontdekten de geheimen van Dvars met een Treasure Hunt! Andrew, de eigenaar en wandelende smaak-encyclopedie, gaf een tour door de bar; vól enthousiasme vertelde hij honderduit over elke 'treasure' en liet ons alles proeven. Ontdek ook de geheimen van Dvars! Lees snel de reviews en bekijk de prachtige foto's van onze getalenteerde huisfotograaf Dennis Veldman!

Our sponsors

DvarsDennis Veldman