arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Amsterdam’s Pop Up Gallery

Art @GO Gallery

Op vrijdagavond 31 januari openden we de Yelp Amsterdam's eerste Pop Up Gallery! We hebben de hele maand samengewerkt met Igersamsterdam en letterlijk íedereen kon meedoen door zijn of haar foto te 'taggen' met #iga_yelp_2014. Met meer dan 1.100 inzendingen (!) was het voor de jury niet gemakkelijk de winnaars uit te zoeken… We wilden een andere kant van de stad laten zien met dit initiatief en de 'gewone' Amsterdammer een kans geven op een eigen tentoonstelling! Hoe vaak krijg je de kans je eigen foto's in een bekende Amsterdamse kunstgalerie zien hangen?! En we houden van lekker eten & drinken, dus laten we het dan ook combineren met een feestje… Lees hier de reviews en bekijk de foto's van de opening en de expositie!

In English

We opened the first Amsterdam Pop Up Gallery January with a festive Yelper party Friday 31st! Literally everyone could join, upload and 'tag' their photos with #iga_yelp_2014 the whole month of January. With over 1,100 entries, it wasn't easy for the judges to pick the winners… Twenty-five photos were chosen and they shine brightly at their own, three-day exhibition in the GO Gallery the weekend. Wish you were thre? Well, read the reviews and have a look at the photos!

 

Met enorm veel dank aan onze sponsoren voor een geweldige samenwerking!

IgersAmsterdam • Dennis Veldman • Mokum Magazine • GO Gallery • Butcher's Tears •

Barefoot Wine • Restaurant De Bolhoed • Fritz Kola