arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Yelp Rotterdam Elite Event – Arty Bingo Party

It's a BINGO!!! Hoe kun je het beste het nieuwe jaar inluiden? Met een gezellig arty farty bingofeestje en daar is RAAF het allerbeste in! Een groepje lucky yelpers mocht plaatsnemen aan een speciale bingotafel die voor Yelp was gereserveerd en dat was maar goed ook, want het was een drukke bedoening…

PicMonkey Collage4

De lieftallige bingodame legde de regels uit en toen was het een kwestie van goede concentratie en goed geluk. Gezellige muziek op de achtergrond, een licht competitieve vibe, bio lemonade, biertjes en rozenthee maakten het bingofeestje helemaal compleet. 

PicMonkey Collage3PicMonkey Collage2

In de eerste pauze werden onze burgers voorbereid, want je kunt bij RAAF niet alleen terecht voor lekker eten – stampende stamppot specials, wereldmaaltijden en de beruchte pannenkoeken special om er een paar te noemen – maar ook voor fijne jamsessies en cultureel verantwoorde avonden waar iedereen welkom is. Er valt altijd wel wat nieuws te beleven, niet gek ook dat RAAF staat voor Rotterdam Art Adventure Food. 

PicMonkey Collage5

Na 3 uur en 3 bingorondes kon er wel gezegd worden dat wij aan de winnaarstafel zaten. Er werd 5 keer gewonnen en zelfs 2 keer door Lyra R, hoe bedoel je in for the win?! Alle lieve yelpers, bedankt voor jullie aanwezigheid, het was weer een knotsdolgezellige boel! Ashley en alle lieve RAAFjes, bedankt voor de goede zorgen, we hebben echt genoten!

PicMonkey Collage1

Kun je geen genoeg krijgen van dit event? Dan kun je de foto's hier bekijken, de reviews hier lezen en mijn profiel hier bekijken. Heel veel liefs & keep on yelpin'!!!

<3

DSC04241

Meryem Slimani | Community Manager Yelp Rotterdam

——————————————————————————————————————————

There's no better way to start a new year than with an awesome bingo party and at RAAF it really was a BINGO! We had the pleasure to have our own reserved Yelp table, some awesome burgers and -off course- bingo cards! In three rounds and 9 ways to win there was plenty of chance to be able to shout out 'BINGO!' once. And our table was on a winning streak with 5 bingo's in total, how amazing is that? During the break we got to enjoy some yummie burgers, bio lemonade, rose tea's and other cool beverages.

By now you might wonder what this whole RAAF thing is…Well, it stands for Rotterdam Art Adventure Food and that's what they deliver each and every time. Eat pancakes untill you drop during their pancake specials, join in on jam sessions with talented Rotterdam musicians, check out the cool wall art and just have an amazingly artsy fartsylicous time. 

Thanks to all you amazing yelpers who continue to make every event a big party! And to all those sweet people from RAAF, thanks for making us feel welcome and have such a cool afternoon!

Untill next time but in the mean time just keep on yelpin'!