arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Hamburgers maken @De Burgerij MAS Elite Event

PicMonkey Collage0

We keken keihard uit naar dit event, het allereerste van 2014. Samen hamburgers maken in de Burgerij, kan het nog leuker? Robin, de eigenaar en Oliver, de verantwoordelijke van De Burgerij gaven de Yelp Community een grote rondleiding in dit gigantisch restauarant, met natuurlijk als parel het bijna afgewerkte eerste verdiep dat zal dienen als feestzaal, voor recepties,…

PicMonkey Collage1

Na de grote tour, kregen we onion rings en kippen nuggets als hapjes met een sausje en mocht de Yelp Community zich wagen aan een heuse speeddate met de gekste vragen bedacht door onze Community Manager Maud N om elkaar nog beter te leren kennen, want zeg nu zelf, je kent elkaar toch nooit helemaal?

PicMonkey Collage2

Dan was het zover, in groepjes van 8 personen mochten we elk onze eigen hamburger maken met een rundsvlees – of kippenburger. We hadden de keuze uit sla, tomaten, augurk, spek, beenham, gebakken ajuin, emmentaler, geitenkaas, jonge kaas, cheddar, raclette, zure room, bieslook en 5 ongelooflijke sauzen, mango-curry, wasabi-en basilicummayo, habibi, barbecue,…We vonden ook een Yelpburger uit met raclette, beenham, veel zure room en bieslook, tomaat, augurk, mayo, ketchup en een beetje basilicum-mayo! Robin dat wordt toch wel de burger van de maand niet?

PicMonkey Collage3

Het was een geweldig event in een topzaak waar menig Yelpers zullen terugkomen. De Burgerij, topburgers, heerlijke frieten, zalige eigenaars, zicht op het Mas en binnenkort nog een extra groot verdiep. Wat wil je nog meer?

Speciale dank aan Robin Janssens en Oliver van De Burgerij. Dank aan onze wijnleverancier Casillero Del Diablo (te verkrijgen in de Delhaize en bij Chacalli) en natuurlijk merci Yelp community om er weer massaal bij te zijn en vettige en prettige reviews te schrijven.

En natuurlijk last but not least onze fotograaf van dienst Sien Josephine Teijssen die altijd prachtige beelden capteert van onze Yelp events.

DSC_2554

SYSOY!

Maud N

Senior Community Manager Yelp Antwerpen

———————————————————————————-

The Yelp community was so looking forward to this first Elite event of the year 2014. Making hamburgers together, at De Burgerij can it get any better? Robin, the owner and Oliver, the manager, gave the Yelp Community a great big tour trough De Burgerij showing every nook and crany of this massive place and of course they already gave us a sneak peek of the first floor that will be used for events, receptions and parties in the future. After this grand tour the Yelpers were spoiled with delicious chicken nuggets and onion rings. After that our CM Maud N organized a huge speeddating event at the tables with the craziest questions of course. Just so we could all get to know one another a bit better..you never really know someone do you? Then 'le moment supreme' came and the Yelpers, divided in groups of 8, had the opportunity to make their own burgers with following ingredients: meat- and chicken burger, salad, tomatoes, goat cheese, emmental, normal chees, raclette cheese, sour creem, chives, and 5 incredible sauces with mango-curry, wasabi-mayo, basil –mayo, habibi, barbecue,… We also created our own Yelp Burger with meat, tomato, raclette cheese, sour cream, bieslook, augurk, bacon, mayo, ketchup and a little bit of basil-mayo. It was delicious! Robin that has to be the Burger Of The Month no? It was a wonderful event in a even more fabulous venue where I'm sure a lot of Yelpers will come back. De Burgerij, sumptuous burgers, home made crispy fries, super owners, a beautiful view on the Mas museum and knowing that int he future they will be throwing grand and amazing events not he first floor. Can you ask for more? We don't think so!
Special thanx to Robin Janssens en Oliver from De Burgerij. Thanx to our wine sponsor Casillero Del Diablo (to buy at your local Delhaize and Chacalli winestore) and of course thanx to the bunch of Yelpers that came and wrote yummy reviews. Last thanx to the lovely Sien Josephine Teijssen who is our Yelp Photographer for some fine pictures.