arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Fish & Eat Yelp Elite Christmas Event

 
PicMonkey Collage1
Alle Antwerpenaren houden van Mo, maar nog meer van zijn Eat imperium! Voor ons laatste (maar niet minste) Elite event was het deze keer de beurt aan de Fish & Eat, gelegen in de Volkstraat op het Zuid! Yelp zorgde voor een extra touch met de waanzinnig goede muziek van Adil & A.K.A, en Mo en zijn team zorgden voor de beste zalm, oester, inktvis, mosselen en andere hapjes, fish & chips en een overheerlijk dessert!
PicMonkey Collage2
 
De Yelp Community kon al dit overhéérlijk eten enkel beamen met 'ooohh's' en 'aaaah's'.  Er werd gezongen en geklonken en als laatste act van de avond kwam de kerstman met kadootjes die iedereen had gekocht en zelf uit de grote zak mochten vissen!
PicMonkey Collage3
 
Er werd nog een duetje gezongen, nog wat méér gedronken en het mag gezegd worden, Mo en Adil & A.K.A zorgden voor een avond om nooit meer te vergeten!

Dankuwel Mo voor de beste vis van de stad, Fish & Eat, dat staat vanaf nu vast in onze top 10. Danku Adil & A.K.A , jullie mogen op elk Yelp Elite Event komen spelen.

PicMonkey Collage4
Geweldige foto's werden deze keer getrokken door Katleen De Groote en we heffen nog een laatste glas op sponsors Vedett en Casillero Del Blanco, verkrijgbaar in elke Delhaize!

Wederom spijt dat U er niet bijwas? Hoe goed het was? Fantastisch goed, zoals alle reviews melden! Dank aan de Yelp community voor hun komst! En fijne feestdagen iedereen! Tot in 2014!

Yamina B = "k ben blij om ook deze zaak van Mo te leren kennen, en we komen zeker terug, iemand zin om mee te gaan?"

Ellen B = "Deze avond was een avond om nooit te vergeten. Ik heb me werkelijk rot geamuseerd, dankzij de magnifieke hapjes, de constante glimlach van de ober in marinepak, de prachtige stem van Adil (da's Brahim, maar 100 keer beter), het toffe gezelschap van Peter van het OCMW, politievrouw Jess en den Eddy van Stad Antwerpen"

Sofie W = "Mijn liefde voor Yelp groeit alleen maar meer door een event als dit!
Ik ben nog nooit in de Fish & Eat gaan eten maar daar gaat nu zeker verandering in komen!"

DSC_0395

SYOY!

Maud N

Senior Community Manager Yelp Antwerpen

———————————————————————————————————————————–

PicMonkey Collage5

Every Antwerp Citizen loves Mo but even more his Eat(ing) Empire! For our last (but of course not least) Elite Event of 2013 our host of the evening would be Fish & Eat, one of Mo's 3 fine restaurants in town, situated in the South of the city. Yelp made sure there was an extra touch at this great event by inviting Adil & A.K.A who were our musical hosts for the night. Mo and his team made sure our Yelp Community had enough food with oysters, mussels, salmon tapa's, fish & chips, squid and a lovely dessert! The Yelp Community could say nothing less than 'oooh's' and 'aaaaaah's' as the food and drinks were exquise. Then it was time for the last act of the evening, Santa Claus came with a bag full of presents the Yelpers had bought and each of them could take one out. There was even more music, with a duet from Maud N and Sara G, more food and drinks but Mo and Adil made the night complete!
Thanx so much Mo, for the best fish in town @ Fish & Eat, a wonderful staff and this great unforgettable event! Thank you Adil & A.K.A for the warm loving good music, you can come and play at every Yelp event! Beautiful pictures were taken by our Elite Katleen De Groote and we also raise the glass for our drinking sponsors Vedett and Casillero del Diablo, that you can buy at your local Delhaize.
Do you have regrets that you were not with us? How good it was? Incredbly good? Just read the great reviews! Thanx Yelp Antwerp for coming, we had a blast! And happy holidays to all of you! See you all in 2014