arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

The Hair Bar Opening i MOOD Stockholm

_MG_4217
Torsdagen den 24de januari tittade strax över 100 glada Yelpare förbi på The Hair Bars öppningsfest i MOOD-gallerian och det blev en kväll fylld till bredden av hårstyling, make-up, cupcakes, cava och goodiebags. För att läsa recensioner om eventet eller se bilderna som festdeltagarna själva la upp, gå in på eventsidan på Yelp. Vill du se mer bilder från kvällen, kolla in vårt Facebookalbum, Flickralbum samt Yelp Stockholm på Instagram.


_MG_4103
Cupcake Sthlm försedde festen med färgglada små cupcakes och i goodiebagen återfanns bland annat presentkort på en gratis resa med privatchaufförbolaget Uber, hårprodukter från Kerastase och 10-dagars träningskort från Balance. Vinnaren av kvällens fototävling gick hem med en hel drös extra Uber-credits att åka runt i Stockholm för.


_MG_4229
_MG_4235
On Thursday, January 24th, just over 100 happy Yelpers joined in on The Hair Bar Opening at MOOD Shopping Mall in Central Stockholm. The evening was filled with hair styling, make-up, cupcakes, cava and goodie bags. To read reviews and see the pictures the Yelpers added from the event, visit the event page on Yelp. If you want to see even more pictures, check in our Facebook album, Flickr album and Yelp Stockholm on Instagram.


_MG_4169
_MG_4211
Cupcake Sthlm was sponsoring the event with colorful mini-cupcakes and in the goodie bags you would find gift cards from Uber, hair products from Kerastase and 10-day gym cards from Balance – among other things.

PartySalon4
Thanks to all of you who could come! And a big thanks to our sponsors!

SYOY,


Paula B

Yelp Stockholm Community Manager